Over Marjelle

Als klein meisje ontdekte ik de kracht van visueel verhalen vertellen. Gewapend met pen en papier tekende ik stripverhaaltjes om mensen aan het lachen te maken of om ze in spanning op het volgende hoofdstuk te laten wachten. Dat verhalen mensen een bepaald gevoel kunnen geven intrigeerde mij net zoveel als de bijzondere verhalen die achter elk persoon schuilen. Al sinds ik luiers droeg hield ik van die verhalen. Sommige dingen veranderen nooit… ik draag alleen geen luiers meer.

Toegepaste Psychologie studeren was een schot in de roos voor mij. Een kans om meer over mensen te leren en ze te helpen! Per toeval ontdekte ik toen mijn andere passie: films en animaties maken. Op een visuele manier een verhaal vertellen of uitleg geven vond ik fantastisch! Beelden zeggen zoveel meer dan woorden alleen! Ik besloot animaties te ontwikkelen op basis van psychologische principes. Dit werkte zó ontzettend goed dat ik mijn ervaring als psycholoog en animator steeds vaker mocht inzetten in de GGZ, e-learning en het onderwijs.

Als Toegepast Psycholoog weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om teksten slim op te bouwen en animaties visueel aantrekkelijk te maken. Met mijn animaties help ik mensen zich beter te voelen, iets te begrijpen, te kiezen, uitleg te geven of simpelweg reclame te maken. Ik besloot Moviesteps op te richtten omdat mensen helpen mij enthousiast en gelukkig maakt.

Met welk project mag ik u helpen?

Over Moviesteps

Moviesteps maakt animaties!

Wilt u een boodschap overbrengen, uitleg geven of reclame maken? Moviesteps helpt u graag dit op een duidelijke, aantrekkelijke wijze te doen!

De beste communicatiemiddelen van deze tijd zijn video en animatie. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Door psychologie in te zetten zorgt Moviesteps dat elk beeld in uw animatie impact heeft. De animaties van Moviesteps houden de aandacht vast en zijn toegankelijk: geen moeilijke, zweverige teksten maar een duidelijk verhaal waar de kijker wat mee kan.

Met haar achtergrond in psychologie weet Moviesteps precies wat animaties aantrekkelijk en effectief maakt, van script tot plaatjes.

Moviesteps specialiseert zich dan ook op het gebied van e-health, e-learning en onderwijs, maar zet psychologie ook vaak in op andere gebieden. Psychologie is immers overal (ongemerkt) te vinden, wat de inzet hiervan op elk gebied ook zo ontzettend waardevol maakt.

Het doel van Moviesteps is om uw boodschap in korte tijd duidelijk te maken door middel van een flitsende animatie. Handig voor op uw website, sociale media, het intranet, cursussen, trainingen, tijdens de les of zakelijke presentaties!

Benieuwd wat voor mooie animaties Moviesteps voor u kan maken? Neem gerust contact op! Moviesteps staat graag voor u klaar.